Hallo politikere og eiendomsaktører! Vær så snill å les om den viktigste investeringen dere kan gjøre!

Postet av Ullern Idrettsforening den 27. Nov 2023

Ny teknologi for energieffektivitet kan revolusjonere idrettssektoren

 I en tid hvor klimaendringer og bærekraft er på alles lepper, er det avgjørende å utforske og implementere ny teknologi som kan bidra til å redusere energiforbruket og minimere CO2-utslipp. En slik innovasjon har potensial til å ikke bare transformere samfunnet som helhet, men også gi betydelige fordeler for idrettssektoren.

NeoTemp har utviklet en teknologisk løsning som lover å levere minst 35% bedre energieffektivitet enn tradisjonelle luft-til-vann-systemer. Dette er ikke bare imponerende, det er ekstrem energieffektivitet og driftsøkonomi i verdensklasse. Disse tallene representerer ikke bare en positiv utvikling for miljøet, men også en betydelig reduksjon i driftskostnader for alle  idrettsanlegg.

Dette er en fantastisk mulighet til å senke energibehovet, redusere driftskostnader betydelig og CO2-utslipp. Vi kan skape mer aktiviteter eller senke treningsavgifter om vi får hjelp av det offentlige til denne investeringen, sier daglig leder i Ullern IF, Alexander Aas.

 

Denne teknologien har potensial til å spare samfunnet store summer ved å senke energibehovet og minimere CO2-utslippet. Idrettssektoren, som ofte står overfor utfordringer knyttet til begrensede ressurser, kan dra nytte av betydelig lavere driftskostnader. Dette åpner opp for muligheten til å gjøre mer for at idrett skal være tilgjengelig for alle, samtidig som det legger til rette for tiltak som sikrer at barn og unge forblir engasjert i idretten.

Vi oppfordrer derfor politikere, det offentlige og spesielt Oslo kommune til å ta ansvar og sette seg grundig inn i mulighetene som denne teknologien bringer. Ved å støtte og investere i slike løsninger kan vi ikke bare sikre en mer bærekraftig fremtid, men også gi en nødvendig økonomisk lettelse for idrettsorganisasjoner.

La oss sammen omfavne denne innovative teknologien som er dokumentert og har flere gode referanser, og arbeide mot en mer energieffektiv og bærekraftig fremtid for idretten og samfunnet som helhet.

Vi står ved et viktig veiskille der teknologiske fremskritt kan spille en avgjørende rolle i å forme en mer bærekraftig fremtid. NeoTemp har introdusert en teknologisk løsning som ikke bare lover, men allerede dokumenteres, en betydelig forbedring i energieffektivitet sammenlignet med tradisjonelle luft-til-vann-systemer. Denne teknologien er ikke bare revolusjonerende, den har potensial til å transformere idrettssektoren og samfunnet som helhet.

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved denne teknologien er den ekstreme energieffektiviteten den tilbyr, med en pålitelig økning på minst 35% sammenlignet med konvensjonelle systemer. Dette er ikke bare et løfte om en bedre fremtid, det er en nåværende realitet som har konkrete fordeler for samfunnet og idrettssektoren.

En tegning som enkelt viser teknologien.

 

Den potensielle besparelsen av store summer gjennom lavere energibehov og reduserte CO2-utslipp er en tiltrengt utvikling i kampen for bærekraft. Idrettssektoren, som ofte er begrenset av økonomiske ressurser, kan dra nytte av betydelig lavere driftskostnader. Dette frigjør midler som kan kanaliseres inn i tiltak for å gjøre idrett tilgjengelig for alle og opprettholde barn og unges engasjement i idretten. 

Vi oppfordrer politikere, det offentlige og spesielt Oslo kommune til å ta ansvar og nøye vurdere de potensielle fordelene denne teknologien bringer. Ved å støtte og investere i slike energieffektive løsninger kan vi legge grunnlaget for en mer bærekraftig og økonomisk gunstig fremtid for idrettssektoren. Besøk NeoTemp.net for mer informasjon om denne banebrytende teknologien og dens potensiale for å forme en lysere fremtid for oss alle.

For meg er dette en «no brainer!» og en av de viktigste investeringene vi kan gjøre for samfunnet og idretten.

Alexander Aas, 

Daglig leder Ullern IF
Ensom juleaften? Ullern IF åpner døra og inviterer til gratis julegrøt

Postet av Ullern Idrettsforening den 13. Nov 2023

Vi bryr oss om lokalsamfunnet vårt og ønsker ikke at noen her skal føle seg ensom juleaften.

Derfor inviterer vi til gratis julegrøt mellom 11.00 og 14.00 juleaften. Det går raskt mot jul og kanskje det er noen som gruer seg for å være alene denne dagen? Kom gjerne til oss og Ullern Flerbrukshall i 3.etasje.

Daglig leder for idrettsforeningen vil lage grøt og god julestemning, og kanskje det blir noen overraskelser?!

Idretten har en unik plass i lokalsamfunnet og vi ønsker nå at vårt idrettsanlegg med hyggelige fasiliteter skal være den viktigste møteplassen også "utenfor banen!", sier daglig leder Alexander Aas. Ja, vi ønsker at idrettsanlegget også skal være en møteplass for alle, både ungdommer, ensomme og eldre. Vi ser at det er tøffere tider for mange og vi ønsker å vise at vi bryr oss om menneskene her på Ullern, sier han. 

De som er alene og som gjerne ønsker litt selskap samt julegrøt er hjertelige velkomne. Det er helt uforpliktende og det er ingen påmeldinger, men det er hyggelig om du sender en sms til 92 69 67 16 og skriver at du ønsker å komme. Vi ønsker alle en riktig fin førjulstid.

Beste ønsker fra Ullern Idrettsforening.
Ullern skifter medlemssystem fra 01.01.2024

Postet av Ullern Idrettsforening den 8. Nov 2023

Hei alle i Ullern,

Vi skifter medlemssystem til Hoopit fra 01.01.2024! 

Det har vært en grundig prosess med å se hvilket medlemssystem som vil passe oss best fremover. Det er mange viktige funksjoner og elementer som har blitt vurdert av ledergruppa ( består av alle idretter og administrasjon) og hovedstyret. Hoopit har alle funksjoner som vi trenger og dette skal være svært så brukervennlig og intuitivt for medlemmene våre også. Systemet er også integrerert opp mot NIF og regnskapssystemet vårt. Dette vil da erstatte Spond og klubb admin, men medlemmene kan også benytte min idrett som da er integrert opp mot Hoopit.

Vi bruker tiden frem til jul med oppsett, opplæring og onboarding før vi da ruller ut dette til medlemmene våre. Her er vår plan for implementering:

Ullern IF - Onboarding Hoopit.pdf

Vi har også en intern fremdriftsplan som ser slik ut:

  • Torsdag 16.nov 12.00-14.00 : ledergruppa (og hovedstyret om dere ønsker) . Fysisk møte UFH
  • Mandag 27.nov 19.00-21.00 : Ressursgruppen/avdelingsstyrene her og nøkkelpersoner. TEAMS
  • Mandag 4.des 19.00-21.00 : Alle trenere og lagledere. TEAMS
  • Onsdag 6.des 12.00. Ledergruppa og Hoopit tar status og evaluering.
  • Lukas Grenstad fra Hoopit vil gjennomføre onboardingen 

Dere kan også lese mer om Hoopit på : 

Hoopit

Dette blir bra og vi ser frem til både prosessen og til å bruke dette når vi kommer over nyttår.

Om det er noen spørsmål så send gjerne mail til daglig leder Alexander Aas på alexander@ullern.no

Mvh Ullern idrettsforening
Kampleder kurs (Dommer 1. nivå)

Postet av Ullern Idrettsforening den 8. Nov 2023


Invitasjon dommer kurs!

Velkommen til Kampleder kurs i Ullern flerbrukshall
 Kampleder kurs er første nivå i dommerløypa og som sertifisert kampleder
 kan man dømme EasyBasket.

FØRST TIL MØLLA!

Meld deg på her: https://club.spond.com/landing/courses/ullernif/D6952B6B77254E8AA3DF47574E9A7322

Timeplan
 
Lørdag 16. desember 2023 kl. 09:00-15:00 Teorileksjoner i møterom A1 og A2 i 3.etasje Ullern flerbrukshall. Søndag 17. desember 2023 kl. 09:00-17:00 Praksis i Ullern flerbrukshall.

Ta med skrivesaker, litt å spise og drikke, klær til å være i aktivitet.

Obligatorisk e-kurs på kampleder EasyBasket
 
På kampleder EasyBasket er følgende e-kurs obligatoriske og må godkjennes forut for deltagelse på den fysiske samling. Det er mulig å ta kurset når som helst, så det er bare å gå i gang med det samme hvis du påtenker å bli kampleder eller bare ønsker faglig påfyll.

Barneidrettens verdigrunnlag

Kampleder kursfakta
 
Arrangør: NBBF Region Øst og Ullern IF Basket
 Krav til deltakelse: Fylt 14 år
 Varighet: 6 undervisningstimer + 2 timer e-læring + dømme 2 kamper
 Krav til bestått kurs: Minimum 80% frammøte
 Får dømme: EasyBasket

Kompetansekrav
 
Barneidreidrettens verdigrunnlag (NIF e-kurs)
 Spillere
 Trenere
 Foreldre
 Tidligere spillere
 Deltakere i alle aldre som ønsker å starte som dommer.

Læringsmål
 
Etter endt kurs skal deltakeren ha:
 - kjennskap til EasyBasket som aktivitet for barn.
 - kunnskap om konkurransereglene i EasyBasket.
 - skal kunne grunnleggende dommertegn og posisjonering som på banen
 - skal kunne gjennomføre kamp i EasyBasket som kampleder.
 - kjenne idrettens verdigrunnlag og kunne følge opp og leve etter verdiene i praksis.
 - Ha kjennskap til og følge opp idrettens barnerettigheter og bestemmelser om barneidrett.

Timer idrett/aktivitet
 
6 med lærer, teori
 2 med lærer, praksis
 2 uten lærer, e-læring
 Idrettsaktiviteter, Basketball

 
Kino kveld for alle ungdommer i Ullern IF

Postet av Ullern Idrettsforening den 6. Nov 2023

Vi inviterer alle ungdommer som er født i og mellom 2003- og 2012-årgangene til en sosial happening i hallen vår lørdag 25.november kl 19.00.

Ungdomsutvalget skal også jobbe med andre kule prosjekter som vi kan fortelle litt mer om, men denne kvelden skal vi bare chille og kose oss på tvers av alle idretter i Ullern.

Kult om du kan komme…!

Ungdomsutvalget i Ullern v/ Stella, Anna og June
Kjære alle frivillige i Ullern! Du inviteres til varm julefest.

Postet av Ullern Idrettsforening den 1. Nov 2023

Kjære alle frivillige i Ullern!

Enten du bidrar med å trene et lag, stå i kiosken, kampvakt, tilsynsvakt eller dugnad, så gjør alle frivillige i Ullern, uavhengig av idrett, en meget viktig jobb som vi verdsetter!

Ullern er en nabolagsklubb der frivillige verv og oppgaver kan være givende, lærerikt og gøy. I en nabolagsklubb skal frivillighet og dugnad være i fokus, for å sikre at alle har mulighet til å delta i aktivitetene. Vi er helt avhengig av dette engasjementet fra frivillige og foreldre. TUSEN TAKK!

Vi inviterer deg personlig til en varm og inkluderende julefest onsdag 20.desember mellom 16.00 og 20.00.

Vi håper du har anledning til å komme innom i løpet av ettermiddagen og kvelden.