Kiosk - instruks Ørakerhallen


For å åpne kiosken trengs det nøkkel-knipen som lagres i Basket nøkkelboksen. Kode fåes av lagkontakt eller administrativ leder  Michael. Døren til kiosken åpnes med magnetnøkkelen på nøkkel-knipen. Gitteret i kiosken åpnes/låses med liten nøkkel på knippet. Glassvinduet åpnes uten nøkkel.

Kioskvarer og kioskvarelager finnes bak dører merket med nr. 3 og 4, innerst i hallen til høyre. Felles nøkkel til disse dørene er i en nøkkelboks som henger på veggen til venstre innenfor døren i Basket-rommet i enden av foajeen. Koden på denne nøkkelboksen blir sendt ut til lagkontakt. Her finner dere pengeskrin med vekslepenger, iZettle terminalen og en iPad. Slå på iZettle og åpne iZettle-appen på iPaden. (Normalt trengs det ikke innlogging, men det ligger påloggingsinfo skrevet på grønn lapp. Den ligger i den gjennomsiktige boksen). Husk å lade iPad'en og kortleseren ved behov.

Kaffen skal settes på og fylles på termokanner og vaffelstekingen skal begynne. Dersom det ikke finnes nødvendige varer må den som har vakt organisere innkjøp. Utgiftene i forbindelse med innkjøp kan gjøres opp med å ta ut penger fra kassen mot kvitteringer. Husk å notere ditt navn på kvittering.

Ullern basket har sokker, hettejakke o.l. til salgs. Dette finnes i Basket lager som befinner seg i enden av foajeen, venstre dør (oransje merket nøkkel i den gjennomsiktige boksen). Dette tas med til kiosken/vaktrommet, og henges opp etter beste evne.


Sistevakten må telle opp kassen samt sjekke dagens omsetning i kortterminalen iZettle ved å gå inn på "Rapporter" i appen. Kontanter for dagens salg telles opp og legges i liten veske/penal sammen med skjema for ”Kasseoppgjør søndag” som ligger i en egen kioskmappe i kiosken. Omsetningen på betalingsterminalen (iZettle) noteres også der.

Pengeskrin med 300 i vekslepenger, veske/penal med oppgjør, betalingsterminalen og iPaden, legges tilbake i rommet merket med nr. 4. Kiosk-varene settes også tilbake her. Klærne skal tilbake til Basket-rommet.

Benkeskapet låses med tilhørende kjetting og hengelås. Samme nøkkel benyttes også for å låse brusskapet.

Husk å legge nøkkelen til kioskvarelageret tilbake i nøkkelboksen.


27.11.2019 - John Arne Bakke - kioskansvarlig Ullern Basket