Hallo politikere og eiendomsaktører! Vær så snill å les om den viktigste investeringen dere kan gjøre!

Postet av Ullern Idrettsforening den 27. Nov 2023

Ny teknologi for energieffektivitet kan revolusjonere idrettssektoren

 I en tid hvor klimaendringer og bærekraft er på alles lepper, er det avgjørende å utforske og implementere ny teknologi som kan bidra til å redusere energiforbruket og minimere CO2-utslipp. En slik innovasjon har potensial til å ikke bare transformere samfunnet som helhet, men også gi betydelige fordeler for idrettssektoren.

NeoTemp har utviklet en teknologisk løsning som lover å levere minst 35% bedre energieffektivitet enn tradisjonelle luft-til-vann-systemer. Dette er ikke bare imponerende, det er ekstrem energieffektivitet og driftsøkonomi i verdensklasse. Disse tallene representerer ikke bare en positiv utvikling for miljøet, men også en betydelig reduksjon i driftskostnader for alle  idrettsanlegg.

Dette er en fantastisk mulighet til å senke energibehovet, redusere driftskostnader betydelig og CO2-utslipp. Vi kan skape mer aktiviteter eller senke treningsavgifter om vi får hjelp av det offentlige til denne investeringen, sier daglig leder i Ullern IF, Alexander Aas.

 

Denne teknologien har potensial til å spare samfunnet store summer ved å senke energibehovet og minimere CO2-utslippet. Idrettssektoren, som ofte står overfor utfordringer knyttet til begrensede ressurser, kan dra nytte av betydelig lavere driftskostnader. Dette åpner opp for muligheten til å gjøre mer for at idrett skal være tilgjengelig for alle, samtidig som det legger til rette for tiltak som sikrer at barn og unge forblir engasjert i idretten.

Vi oppfordrer derfor politikere, det offentlige og spesielt Oslo kommune til å ta ansvar og sette seg grundig inn i mulighetene som denne teknologien bringer. Ved å støtte og investere i slike løsninger kan vi ikke bare sikre en mer bærekraftig fremtid, men også gi en nødvendig økonomisk lettelse for idrettsorganisasjoner.

La oss sammen omfavne denne innovative teknologien som er dokumentert og har flere gode referanser, og arbeide mot en mer energieffektiv og bærekraftig fremtid for idretten og samfunnet som helhet.

Vi står ved et viktig veiskille der teknologiske fremskritt kan spille en avgjørende rolle i å forme en mer bærekraftig fremtid. NeoTemp har introdusert en teknologisk løsning som ikke bare lover, men allerede dokumenteres, en betydelig forbedring i energieffektivitet sammenlignet med tradisjonelle luft-til-vann-systemer. Denne teknologien er ikke bare revolusjonerende, den har potensial til å transformere idrettssektoren og samfunnet som helhet.

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved denne teknologien er den ekstreme energieffektiviteten den tilbyr, med en pålitelig økning på minst 35% sammenlignet med konvensjonelle systemer. Dette er ikke bare et løfte om en bedre fremtid, det er en nåværende realitet som har konkrete fordeler for samfunnet og idrettssektoren.

En tegning som enkelt viser teknologien.

 

Den potensielle besparelsen av store summer gjennom lavere energibehov og reduserte CO2-utslipp er en tiltrengt utvikling i kampen for bærekraft. Idrettssektoren, som ofte er begrenset av økonomiske ressurser, kan dra nytte av betydelig lavere driftskostnader. Dette frigjør midler som kan kanaliseres inn i tiltak for å gjøre idrett tilgjengelig for alle og opprettholde barn og unges engasjement i idretten. 

Vi oppfordrer politikere, det offentlige og spesielt Oslo kommune til å ta ansvar og nøye vurdere de potensielle fordelene denne teknologien bringer. Ved å støtte og investere i slike energieffektive løsninger kan vi legge grunnlaget for en mer bærekraftig og økonomisk gunstig fremtid for idrettssektoren. Besøk NeoTemp.net for mer informasjon om denne banebrytende teknologien og dens potensiale for å forme en lysere fremtid for oss alle.

For meg er dette en «no brainer!» og en av de viktigste investeringene vi kan gjøre for samfunnet og idretten.

Alexander Aas, 

Daglig leder Ullern IF


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.