Hele 13 Ullernspillere tatt ut!

Postet av Ullern Basket den 19. Aug 2020

Opphav bilde: NBBF

Vi gratulerer alle våre 2003/04 og 2005 fødte spillere som har blitt kalt inn til første landslagssamling for de nye U16/U18 landslagsårgangene! Samlingene finner sted 5. - 6. september i Oslo

  • JU18: Anna Felicia Dyngeland- Sunden, Hannah Ledsten Ullersmo
  • GU18: Christoffer Lorentzen-Tungland, Ulrik Leegaard Fotland, August Bognar
  • JU16: Camilla Wold Wægger
  • GU16: Henrik Schneidt , Vilji Wiik, Scott Priestley, Henrik Sollie, Fredrik Kleivdal, Emil Unnli, Jack Lund 

I tillegg har vår flinke trener Ellen Hamremoen fått ansvaret som headcoch for JU16! Gratulerer med det, Ellen!

Ullern 56ers gratulerer alle jenter, damer, gutter og herrer med uttak til samling. Stå på, lykke til videre!


0 Kommentar

Starte med Basket?

Postet av Ullern Basket den 18. Aug 2020

Ullern Basket gleder seg over at mange barn og ungdommer har lyst å begynne med basket. Nedenfor følger en oversikt over hva som skjer hos oss og hvor man eventuelt kan henvende seg til.

Jenter og gutter født 2014 og senere:

Kl. 10 på søndager tar Selma Sørensen barna imot i Øraker idrettshall

Jenter og gutter født 2012-2013:

Fra 31.08. kan både gutter og jenter være med på trening på tirsdager på Lilleaker skole fra 17:00 - 18:00 (oppmøte 16:45). Husk å ta med vannflaske og treningstøy. Blir gruppen stor, vurderes det oppdeling i flere grupper.

For eldre barn, ungdommer og voksne:

Sjekk Ullern Baskets treningstider.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Ullerns administrative leder Michael Söderström


Vi ses i hallen!


0 Kommentar

Korona - hva sier Norges idrettsforbund, NBBF og Oslo kommune?

Postet av Ullern Basket den 18. Aug 2020

Norges idrettsforbund mottar mange spørsmål fra idrettslag nå som barne- og ungdomsidretten har åpnet. Norges idrettsforbund har publisert de viktigste spørsmålene & svar.


For Ullerns idrettshaller er det Oslo kommune retningsgivende. Bymiljøetaten retter seg i stor grad etter anbefalingene fra Norges folkehelseinstitutt.

 

Appell fra Basketpresidenten #idrettmotcovid19

Nå gjelder det å trumfe gjennom gode holdninger til smittevern, både på og utenfor idrettsarenaen!

President i NBBF, Jan Hendrik Parmann, ønsker å rette en viktig appell til samtlige medlemmer i norsk basket, som vi ber dere ta dere tid til lytte på. Vi ber dere også om å spre denne appellen og følge temaet opp i klubbmiljøene og lagene deres, og gjerne ellers også.0 Kommentar

Rekordstor sommeraktivitet hos Ullern

Postet av Ullern Basket den 10. Aug 2020

Til tross for Covid-19 pandemien kan Ullern basket se tilbake på sommeren 2020 som en av de mest aktive i klubbens historie. Ullern har hatt ulike tilbud gjennom hele sommeren til aktive spillere på alle nivåer, nye spillere og nysgjerrige potensielle spillere.

Klubben har hatt totalt 3 uker med ulike camp’er, en mer enn tidligere. Camp’ene var meget godt besøkt og bare pandemiens begrensninger til idretten begrenset deltagelsen. Camp’ene ble avholdt i Ullerns nye storstue UFH og i ærverdige Ørakerhallen.

  • Uke 27 – 40 deltagere i de yngste årgangene (fulltegnet)
  • Uke 31 – camp for alle, i samarbeid med blant annet Bislett basket (50 deltagere)
  • Uke 33 – 70 deltagere mellom 12 og 16 år (fulltegnet)

I tillegg har klubben tilbudt aktivitetsskole i hele 4 uker gjennom sommeren. Også dette spontant initierte tiltak ble godt mottatt! Aktivitetsskolen ble gjort mulig gjennom den økonomiske støtten fra Oslo Idrettskrets, tilgangen til hall samt en sterk og velvillig trenergruppe som stiller opp når det trengs! Alt i den hensikt å gi et godt tilbud til barn og unge hvor de får anledning å lære seg basketball. Vi har samtidig opplevd en økende etterspørsel ang medlemskap i klubben denne sommeren, vi gleder oss over hvert nytt medlem i Ullern. Stig på!

Camp’er og aktivitetsskoler er viktige arenaer for å bringe sammen spillere på ulike nivåer fra forskjellige klubber for å lære mer basket og etablere relasjoner. Ingen ting er mer gledelig enn å se profilerte profesjonelle spillere terpe tekniske detaljer i en del av hallen, mens en gruppe easy basket spillere blir vist basis ferdigheter i annen del av hallen – utrolig miljøskapende og noe som gleder alle!

I tillegg er basket en av verdens største idretter og en av de største integreringsarenaene vi har i Norge, noe som er et klart mål for oss! Det er veldig tydelig i og viktig for Ullern basket hvor det flerkulturelle innslaget er sterkt. Dette gjør idretten desto mer spennende og bidrar til at idretten får frem bedre samhold i lagene samt flere profiler. Ullern basket støtter NBBF’s sitt standpunkt og arbeid knyttet til rasisme, integrering er en stor del av det arbeidet klubben bedriver gjennom utøvelsen av basket. Dessverre får vi stadige påminnelser om hvor viktig dette arbeidet er, og at vi på ingen måte har nådd frem til alle.

Det hersker fortsatt stor usikkerhet til sesongen 2020/21 og hvordan denne blir i forbindelse med Covid-19. La oss alle håpe at pandemien holder seg etterhvert innenfor kontrollerte grenser og at vi således kan spille basketball i tråd med de ordinære sesongplaner til NBBF!

Basket ruler!0 Kommentar

Powered by: Bloc