NM kvalifisering -> G19 greide det!

Postet av Ullern Basket den 23. Feb 2023

Update 28.02. 

G19 ble nr 2 i rankingturneringen forrige helg! 56ers gratulerer! Desverre holdt det ikke helt for G16 denne gangen.

Ullern har dermed hele 3 lag med i junior NM: J16, J19, G19 !


23.02.2023

Basketnorge ser på herrelandslaget denne helgen, men det pågår mer spennende i Østlandsbasketen! Mens jentelagene er direkte kvalifisert til å spille U16 og U19 NM i april/mai, skal guttelagene kommende helg delta i andre NM kvalifiseringsrunde. Begge Ullern lag har greid seg bra i første runden og man er blant de 8 gjenværende østlandslag. Nå gjelder det å prestere for å kvalifisere seg og å komme så høyt som mulig i seeding listen. Seier i første kamp vil løse billetten til NM for begge lag.

Ullerns G16 er skjette-seedet i kvalikken og skal havne blant de 5 beste av 8 lag for å spille NM. Første kampen spilles i Bærum idrettspark fredag 24.02. kl 17:00 mot fjerde-seedet Skjetten. Meget avgjørende kamp mot et godt lag.

Hos G19 kvalifiserer seg 7 av 8 lag til NM. (Flere har jo lurt på om man kunne funnet en enklere vei til mål enn 2 kvalikkhelger der kun 1 lag fjernes i helg 2...) Ullerns G19 får det tøft i første kamp mot Oppsals G19 fredag 24.02. kl 20:30 i Bærum idrettspark. Se lenger ned for videre kampoppsett.


Dra gjerne til Bærum på fredag for å støtte våre guttelag!
Ullern - Midtbyen 18.02. kl 16:00

Postet av Ullern Basket den 17. Feb 2023

Sesongens fjerde møte i grunnserien mellom lagene vil kunne ha noe å si om sluttplassering i tabellen. Ullern leder 2:1 i kampene hittil. Holder damelaget plassen ved å slå Midtbyen igjen? Velkommen til en spennende kamp på lørdag. Vel møtt!
Parkett repareres i uke 9

Postet av Ullern Basket den 16. Feb 2023

Oslobygg - den kommunale eieren av Bestum skole - har varslet at parketten i Bestum idrettshall skal "justeres og utbedres" i uke 9. Som kjent holdes hallen stengt i vinterferieuke. Dessverre må nå også alle treninger i Bestumhallen avlyses i uke 9. Første treningsdag blir da mandag 06.03., såfremt det ikke skulle avdukkes tyngre skder under parketten.

For basketballens del jobber Michael og Ståle med å finne reserveløsninger i den grad det lar seg gjøre. Mer info om det vil sendes ut.

Info fra Oslobygg:

Vi har behov for å gjøre noen justeringer og utbedringer på gulvet i Bestum idrettshall. Det medfører at hallen er ute av drift i uke 9. Det er det samme problematikken som vi opplevde forrige vinter med gulvet som krymper der deler av parketten glipper fra hverandre . Vi må derfor inn å gjøre noen justeringer, slik at vi slipper mer skader på gulvet samt lengre stengeperioder slik som vi hadde i fjor. 
Varsel årsmøte Ullern Basket for 2022

Postet av Ullern Basket den 5. Feb 2023

Til alle medlemmer i Ullern IF Basket.

Det inviteres til årsmøte i Ullern IF Basket for driftsåret 2022


Torsdag 16. mars 2023 kl.19:00

i møterom i tredje etasje i Ullern flerbrukshall.


Forslag som skal behandles på årsmøte for 2022 skal sendes skriftlig til halldrift@ullernbasket.no. Det må også komme frem om saken er til orientering eller om det skal fattes vedtak av årsmøte.

Frist for innsendte forslag er 06.03.2023Overordnet agenda for årsmøte (ihht lovnorm NIF)

 1. Godkjenne de stemmeberettigede.
 2. Godkjenne innkallingen, sakslisten og forretningsorden.
 3. Velge dirigent, referent, samt to medlemmer til å underskrive protokollen.
 4. Behandle idrettslagets årsberetning.
 5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand. 
 6. Behandle forslag og saker.[1]    
 7. Gi styre fullmakt til å fastsette treningsavgift
 8. Vedta budsjett.
 9. Behandle organisasjonsplan.[3 Foreta følgende valg:[4]
 1. Leder og nestleder.
 2. Styremedlem og evt varamedlem.[5]
 3. Valgkomiteen.

 

[1] Årsmøtet bør gi styret fullmakt til å oppdatere loven i samsvar med fremtidige endringer i NIFs lovnorm for idrettslag.

[3] Organisasjonsplanen skal regulere idrettslagets interne organisering og aktivitet.

[4] Dette er minimum av de tillitsvalgte som skal velges på årsmøtet. Årsmøtet kan i tillegg velge andre tillitsvalgte det er behov for.

[5] Styremedlemmer skal velges for to år av gangen. Antall styremedlemmer og varamedlemmer må fylles ut ved vedtakelse av loven, minimum ett styremedlem og ett varamedlem. Alle styremedlemmer, også leder og nestleder, kan velges til spesifikke oppgaver.


Publisert  05.02.2023

Styret Ullern Basket
Ny ungdomsutvalg i Ullern idretten - bli med!

Postet av Ullern Basket den 1. Feb 2023

Vil du som er mellom 13 til 19 år være med å bestemme i Ullern idrettsforening?

Vår moderklubb Ullern IF ønsker å opprette et ungdomsutvalg for hele klubben og Ullern Basket støtter det. 

Fra IF: vi håper å engasjere ungdommer fra både fotball, bandy, basket og håndball. Vi vil gjerne få tak i både gutter og jenter til utvalget 😊

Ungdomsutvalget skal jobbe med konkrete prosjekter og skal i stor grad selv bestemme hvilke spørsmål de vil engasjere seg i. Ungdomsutvalget vil kunne få penger til egne aktiviteter. 

Ungdomsutvalget vil få en plass i hovedstyret i Ullern IF og skal sette i gang aktiviteter av ungdom og for ungdom. 

Prosjekter som andre ungdomsutvalg har jobbet med eksempelvis; kurs for ungdomstrenere og ledere, inkludering, sosiale medier, bruk av hall og treningsfasiliteter og -utstyr og mye mer.

Vi håper på et aktivt utvalg. Utvalget vil få god hjelp til å komme i gang og også et eget budsjett. 

Lurer du på noe, lyst å bli med? Ta kontakt med spiller og styremedlem Elin Kjølseth – send gjerne navn, telefon og epostadresse, så formidler Ullern Basket det videre til IF. Ullern IF skal hjelpe utvalget i gang og vil svare ut konkrete spørsmål om hva IF tenker utvalget skal bidra til.