Summer camps 2022

Postet av Michael Söderström den 28. Sep 2022

Ullern Basket arrangerte 2 vellykkede summer camps sommeren 2022. Første campen hadde vi uke 25 (20.-24.juni) med 80 deltagere på 8 trenere. Det sportslige på campen var satt av sportslig ansvarlig Ståle Frey, landslagstrener og ansatt av Ullern Basket.

Vi serverte varm mat fra Persille AS til lunsj og alle spiste så det tok slutt visse dager. Over all en litt over godkjent summer camp hvor mange kommer til camp med forskjellig utgangspunkt i vad en summer camp skal være.

Mange lærte seg noe nytt på campen, men frem for alt hadde det gøy sammen og fant noen nye kompiser.

Andre campen uke 33 (15.-19.august) ble grunnet den første campen litt større. 117 deltager fra mange forskjellige klubber i nærområdet og 8 trenerer. Vi hadde bare 1 hall, så her så vi oss nødt til å gjøre litt forandringer. Den yngste gruppen trente på formiddagen og den eldste gruppen på ettermiddagen.

Det sportslige var satt sammen av Ståle Frey som den første campen. Anpassede øvelser etter nivå. Gikk også gjennom hvordan man enkelt kan trene styrke, kondisjon og også hvordan spise korrekt inn for og under trening- og kamper. Det var også lagt opp til sosiale ting på begge grupper også her fikk deltagerne varm mat til lunsj fra samme sted Persille AS som lagde god mat.

 

Neste aktive camp fra Ullern er nå i høstferien uke 40 (3.-7.oktober) som bare er for jenter. Den er i Ørakerhallen. Finnes fortsatt plasser igjen. Haster med påmelding. Fristen er på fredag 30.september.

Klikk på påmeldingslenken her:

https://club.spond.com/landing/courses/ullernif/9A3EB0E763D14F0AA29FC9628621260A


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Michael Söderström