Spille Bring i Aker?

Postet av Ullern Idrettsforening den 26. Apr 2023

Sammen satser Aker og Ullern for å få et lag i Bring-serien. Første steg er å samle en gjeng med jenter som ønsker å gi det lille ekstra for å kvalifisere seg til Bring.

Tekst: Aker Topphåndball, Foto: Aker Topphåndball26/04/2023

Trenere for laget vil være Henrique Lobo og Runar Helland Åmodt. Gutta kjenner hverandre godt og har samarbeidet tidligere om aldersbestemte lag i Ullern. Runar har tidligere vært trenere for flere av Akerjentene og Henrique er trener for Aker Rekrutt.

Men hva er det som er sa spesielt med Bring? Bring er en nasjonal serie som er ekstremt motiverende for jentene. Å reise landet rundt og spille mot gode lag fra andre regioner er noe jentene virkelig ser frem til. Bring er første ordentlige mulighet til å måle seg med de beste lagene og spillerne i landet. Det gir spillerne motivasjon til å jobbe hardere. Henrique og Runar er tydelige på at det er viktig å møte forventningene til jentene i denne alderen – det betyr å ha et til bud som passer til evner og ønsker. Samarbeidet mellom Ullern og Aker gjør det mulig. Det er fortsatt grunnleggende å gjøre en god jobb med breddeidrett, men å ha Bring i Aker gir ikke bare motivasjon, men også muligheten for de mer ambisiøse spillerne til å utvikle seg og trene hardere for å nå sine mål.

Det første målet er selvsagt å kvalifisere seg til Bring, slik at spillerne kan oppleve en nasjonal serie, men hovedmålet på lang sikt er å utvikle spillere. Vi ønsker å hjelpe alle til å bli bedre håndballspillere ved å gi hver jente et best mulig utviklingsmiljø. Vi har en gjeng med ekstremt god treningskultur, med jenter som liker å trene, og samtidig har det gøy med håndball. Det er motiverende å kunne utvikle seg i et eliteklubbmiljø. Som en del av Aker vil jentene ha til gang til erfarne ressurser og ha et god profesjonelt apparat i ryggen.

Hvis noen identifiserer seg med denne typen miljø og vil vite mer om laget, eventuelt komme på prøvetrening, er det bare å ta kontakt med Henrique på mobil 413 06 980!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.