Erfaringer Ullern Basketcamp uke 26

Postet av Ullern Basket den 30. Jun 2020

Uke 26 er over og vi har kicket sommeren i gang med den første av mange sommer camps her på Ullern. Det er samtidig også vårt første arrangement på den nye arenaen vår!

45 barn født alt mellom 2008-2012 fordelt på 4 trenere har vært utrolig givende og ikke minst morsomt! Her har det først og fremst handlet om å ha det gøy, men ingenting er vel morsommere enn å spille basketball?


For 3 uker siden satt vi alle spente mens vi planla campen for å se om det var muligheter for oss å ha denne campen i henhold til myndighetenes lover og regler, vi måtte skisse opp en plan A og en plan B.

Plan A baserte seg selvfølgelig på en vanlig basket camp som vi alle er vant med, men selvfølgelig følge retningslinjer. Plan B derimot baserte seg på om det ikke var lov å ha kontakt, alle måtte ha en ball hver, og et maks antall på barn i hallen.

Heldige var vi da det ble vedtatt at det først og fremst var lov med idrettsarrangementer som dette, men enda heldigere var vi da vi fikk lov til å ha en vanlig basketball camp!  Det har selvfølgelig gått litere på litere med antibac. Her skal alt desinfiseres til enhver tid.

Barna har vært flinke og puttet mange timer ned på parketten, 6 timer hver dag, mandag-fredag. Vi trener hver dag, og vi har det alltid morsomt.

Vi har fått besøk av basketballprofiler som; Haji Jawara, Eric Ghilcreese, Plaisir Mukoko som har kommet og lært barna noen nye triks de kan jobbe med i sommer, så de kan komme tilbake til deres respektive klubber med nye ferdigheter.

Våre flotte trenere har jobbet hardt og hatt det så utrolig gøy med barna. De ble delt opp i forskjellige nivåer ut ifra alder, ambisjoner og ønsker. Her har Sotiris Saltsidis, Synne Borchgrevink, Felicia Dyngeland Sundén og Sindre Antonsen gjort et flott arbeid med å motivere, engasjere og skape basketglede hos spillerne. De kommer alltid inn i hallen med et smil om munn, inkluderende og utrolig inspirerende for den fremtidige generasjonen.

Men vi må ikke utelatte menneskene som har gjort at denne campen eksisterer;  Inga Aune, Michael Söderström og ikke minst Fredrik Blomqvist! Disse tre profilene har stått på og gjort at dette er mulig: bestilt mat, avtalt, planlagt med foreldre. Stått alltid på sidelinjen og hjulpet til. Trenerne er kanskje i ilden og jobber for barna, men disse tre profilene jobber «i det skjulte» og skaper mulighetene for denne campen.

Med den nye hallen vi har fått har vi også fått store muligheter til fremtidige prosjekter, og vi ser virkelig frem mot å vise barna i nærområdet og også Basket Norge hva som foregår hos Ullern!


Hilsen fra trenerteamet!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.