Rent Idrettslag - stort engasjement rundt foredrag fra Antidoping Norge!

Postet av Ullern Basket den 28. Sep 2022

Rent Idrettslag - stort engasjement rundt foredrag fra Antidoping Norge!

 

Ullern Basket støtter helhjertet opp om Norges Idrettsforbunds Antidopingarbeid, og vi ønsker alle en ren og fair idrett hvor vi konkurrerer på like vilkår. 

 

Ullern Basket er sertifisert som Rent Idrettslag, som er et program under Antidoping Norge for å forebygge doping og få opp fokus på antidopingarbeid i klubbene. Som ledd i dette arbeidet arrangerte vi denne uken et seminar med Antidoping Norge for våre spillere, trenere og ledere. Thea Langeland fra Antidoping Norge holdt en spennende presentasjon hvor vi lærte mer om både hva som kan være et brudd på dopingreglene, helsemessige farer ved bruk av doping og konsekvenser i form av utestengelser og straff. Vi fikk også god informasjon om hvordan en dopingkontroll gjennomføres i praksis og hva du som spiller skal gjøre under en kontroll dersom du blir tatt ut til dopingkontroll. 

 

Dette var et foredrag som engasjerte salen, med mange spørsmål og kommentarer fra våre spillere, trener og ledere. En stor takk til Thea Langeland fra Antidoping Norge for et spennende og engasjerende foredrag!

Dere finner mer nyttig informasjon om antidopingsarbeidet på https://www.antidoping.no og gjennom kurset https://renutover.no/ 

20220926_181444.jpg

20220926_190300.jpg

Thea Langeland fra Antidoping Norge holdt et spennende og engasjerende foredrag!

Ren Bilsport - Norsk bilsport


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.