Digital sekretariatsskjema fra 2020/21 sesongen

Postet av Ullern Basket den 14. Feb 2020

NBBF har besluttet at digital kampskjema innføres neste sesong, den utvides fra BLNO til å gjelde alle serie og turneringer. Kampene kan da følges direkte på i MinBasket appen og på basket.no.

Ullern er ikke ukjent med systemet som har blitt brukt i 2 sesonger i BLNO. Men det er mange i klubben som skal opplæres. For å si det slik: for de som har aldri ført et papirskjema vil det føles mer naturlig med digital kampskjema. For de som er godt vant med papir vil det først fremstå som litt rart. Men på sikt er det en klar gevinst. Ingen papir og ingen innsending av skjema etter kampene (skanne, sende epost). En utfordring består i at man i Oslo ikke har kontroll over tilgang til wlan i hallene. Her bør man ha en backup plan ved å bruke privat 4G som overføring av resultat og kamphendelser.


Klubben vil anskaffe 1 enkel bærbar for Ørakerhallen, siden flesteparten av kampene spilles der. I de andre haller skal lagkontakt sørge for at hjemmelaget har en pad eller pc til rådighet.

Vi kommer etterhvert tilbake med mer info om kursing mm.


Norges Basketball forbund har også lagt ut fler videoer om live kampskjema.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLlYrUpM7vYgBNaw7sVlCLmHgx68fe3Qre 


https://www.basket.no/nyheter/2020/folg-alle-basketkamper-live-fra-20202021-sesongen/
0 Kommentar

Byggearbeid, redusert atkomst

Postet av Ullern Basket den 7. Feb 2020

Fra 10.februar utvides det fortau i Lilleakerveien. Kjørebanen forbi Lilleakerskole til atkomst Øraker skole og hall snevres inn til kun ett kjørefelt. Parkering i Lilleakerveien vil ikke være mulig inntil byggearbeidene avsluttes i august/september 2020.


Det anbefales alle Ullern medlemmer og gjestelag å reise kollektivt til hallen. 

Fra Lysaker stasjon: SE I GOOGLE MAPS 

Gangvei fra Bjørnsletta Tbanestasjon: SE I GOOGLE MAPS 

0 Kommentar

Powered by: Bloc