Ullerns Joakim og Christoffer i U16 EM

Postet av Ullern Basket den 18. Aug 2019

Norske U16 landslag pleier å ha det tøft i EM og 2003 årgangen var intet unntak. Men begge Ullern-spillere bidro at Norges E16 landslag vant siste og avgjørende kamp mot Kosovo klart. Det blir Kosovo som med all sannsynlighet må rykke ned til C divisjon i neste mesterskap. Ullern gratulerer Christoffer og Joakim og hele teamet med å holde nervene i sjakk og vinne nedrykksfinalen soleklart 84:44.

Mer info og statistikk på fiba.com

Bilde: Fiba

Bilde: Fiba
Midlertidige treningstider sesong 2019/20

Postet av Ullern Basket den 17. Aug 2019

Se menyen øverst på hjemmesiden

Ansvar styret ved Geir Dyngeland og Geir Henriksen.Ullerns Felicia godt i gang med U16 EM!

Postet av Ullern Basket den 17. Aug 2019

U16 EM – en seier og ett tap så langt

Norges U16 - jenter  med Ullerns Felicia Dyngeland-Sundén på laget er i gang med U16 EM i Bulgaria. Torsdag dro laget i land en sterk og viktig 60-57 seier mot Israel etter en svært spennende avslutning. Men Norges 12 jenter fikk det langt tøffere fredag kveld mot fysisk store og sterke Kroatia. Norge tapte til slutt 80-37, men bra spill av Ullerns Felicia Dyngeland-Sundén som ble Norges mest effektive spiller på FIBA statistikken i denne kampen med 5 poeng, 5 returer og 1 steal. Nå venter Sveits, Slovakia og Kosovo videre  i gruppespillet for Norge.

For mer info og live stream se FIBA.com

Foto: NBBF, Arild Sandven

Tekst: Geir DyngelandUllern Basketcamp 2019 - mange ivrige unger!

Postet av Ullern Basket den 14. Aug 2019

79 ivrige barn og ungdommer er sammen med totalt 8 norske og tsjekkiske trenere god i gang med Ullerns tradisjonelle sommer basketcamp. 

Tilbakemeldingene hittil har vært bra, mange foreldre satt pris på at campen ble gjennomført, selv om vår egen Ørakerhall fortsatt må tørke i mange uker fremover etter vannskaden. Vi ønsker å takke Persbråten Basket og skole for at Ullern kan bruke Persbråtenhallen i denne krisesituasjonen!

Campen varer til og med fredag i denne uken. Nysgjerrig? Ta en titt i hallen, vår hallvakt kan sikkert vise deg veien til tribunen.
Powered by: Bloc